5000 € parimale Harku vallast pärit äriideele

16. oktoober 2018

5000 € parimale Harku vallast pärit äriideele

Juba teist korda on kutsub Ajujaht koos Harku vallaga üles kõiki ettevõtlike Harku valla õpilasi, noori ja ettevõtluse kogemusega inimesi enda äriideed Ajujahile saatma. Parimale vallast pärit ideele pannakse välja 5000 euro suurune eriauhind.

Eriaauhinnale kandideerimiseks peab olema meeskonnas vähemalt üks Harku vallast pärit liige ning ideed esitades tuleb elukohaks märkida Harku vald.

Eelmisel hooajal esitati Harku vallast Ajujahile kokku neli ideed. Nendeks olid kandideerimisplatvorm VideoCV, tehnikarendiplatvorm Jeprent, põgenemistuba 60Min ning süütegeeli tootja Biofire.

Vallast parimaks osutus süütegeeli tootja Biofire, kes saavutas teise koha ja viis 75 000 euro suurusest auhinnafondist koju lausa 20 000 eurot. Loe Biofire’i kogemust Ajujahil siit.

Eelmine hooaeg tõestas, et Harku vallas on palju ettevõtlikke inimesi. „Loodame, et möödunud hooaeg andis kõhklejatele veel rohkem motivatsiooni, mistõttu otsustasime jätkaga koostööd Ajujahiga ja ootame vallast pärit äriideid ka tänavu,“ kutsub vallaelanikke üles ideid Ajujahile saatma vallavanem Erik Sandla.

Oma äriideed on esitama oodatud kõik – nii noored kui kogenumad, õppivad kui töötavad kui ka need, kel juba ettevõtlusega tegelemise kogemus tagataskus olemas, kuid soovivad karjäärimuutust. Tingimusi on ainult üks – ideega ei tohi rohkem kui 6 kuud olla teenitud rahalist tulu.

Ajujaht ootab ideid 28. oktoobrini. Ideid saab esitada siin.

Ellukutsuja

Ajujahi kiirendiprogramm ja telekonkurss sünnib avaliku- ja erasektori koostöös ning selle ellukutsuja on EASi ja KredExi ühendasutus.

Ellukutsuja: EAS
Suurtoetajad:

Toetajad: